Agendapagina
« vorige  |  februari 2019  |  volgende »

Vrijdag 1 februari 2019 Orgelconcert Gert van Hoef
Locatie: Kerk, Langestraat 6
Tijdstip: 19:30 uur

Orgelconcert van Gert van Hoef op het Content Cathedral Hauptwerk orgel.
Ook Akko de Feijter speelt tijdens het concert en er is ruimte voor samenzang.

De deuren openen om 19:00 uur, de toegang is gratis.
Tijdens het concert is er een collecte. Deze is bestemd voor Zeeland voor Pakistan.

Iedereen is van harte welkom!

Gert van Hoef groeide op in Barneveld. Pas op 13-jarige leeftijd kreeg hij belangstelling voor het orgel. Hij kon geen noot lezen, maar door zijn gebleken talent en oefening speelde hij al snel een aantal klassieke werken uit zijn hoofd. In 2008 ving hij aan met een serieuze studie door lessen te nemen bij organisten in de plaatselijke omgeving, waaronder Evert van de Veen en Herman van Vliet. Al op 16-jarige leeftijd werd hij in Voorthuizen benoemd tot de vaste organist. In 2013 ving hij aan met een studie aan het Koninklijk Conservatorium met als hoofdvak: orgel en bijvak: piano. Daarnaast gaf hij zijn eerste orgelconcerten en won hij diverse keren een orgelconcours. Regelmatig geeft hij optredens, waarbij hij eigen bewerkingen en improvisaties van psalmen en gezangen, filmmuziek en klassieke concerten voor orkest op het orgel ten gehore brengt. Hij speelt hierbij op zowel pijporgels in kathedralen en kerken, als op virtueel pijporgels en klassiek elektronische orgels in concertzalen. Op piano is hij actief met recitals en spontane optredens op treinstations waar een piano staat opgesteld. Mede dankzij de grote mate van de door hemzelf op internet geplaatste video-opnamen van zijn optredens bereikte hij in korte tijd een grote populariteit en werd daardoor behalve binnen Nederland, ook in het buitenland gevraagd op te treden. Op 7 januari 2018 trad hij gezamenlijk met andere organisten uit verschillende landen op in het Müpa Budapest in Hongarije.

 

Zondag 10 februari 2019 Jeugddienst
Locatie: Gereformeerde Kerk (v)
Tijdstip: 15:00 uur

Uitnodiging vanuit de Gereformeerde Kerk (v) :  jeugddienst in de kerk aan de Tramstraat. Ds. Johan Harmanny zal deze dienst leiden. Iedereen van harte welkom!  
 

 

Dinsdag 12 februari 2019 Eethoek
Locatie: Ontmoetingsruimte
Tijdstip: 17:30 uur
Prijs: € 8,-

Deze maand is er weer een avond van gezellig samenzijn waarin maaltijd en ontmoeting centraal staan. De kosten bedragen € 8 per persoon. De maaltijd begint om 18.00 uur, u bent van harte welkom vanaf 17.30 uur in de ontmoetingsruimte van de kerk aan de Langestraat.

Graag aanmelden voor 8 februari bij Catrien Mol (0115-441397) of Cora Tollenaar (0115-441709).

Samenwerkende Diaconieën van Protestantse gemeente en Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt)

 

Dinsdag 12 februari 2019 Kerkenraadsvergadering
Locatie: Consistorie
Tijdstip: 19.30 uur

 

Zondag 24 februari 2019 Gemeentebijeenkomst
Locatie: Ontmoetingsruimte
Tijdstip: na de kerkdienst

Na de dienst van zondag 24 februari zal de volgende gemeentebijeenkomst worden gehouden aansluitend aan de kerkdienst.  De agendapunten worden later aangegeven. In tegenstelling tot de laatste bijeenkomst zal er nu wel gelegenheid zijn tot het stellen en beantwoorden van vragen.  De bijeenkomst zal plaatsvinden in de ontmoetingsruimte en er wordt ook deze keer een verslag van gemaakt. 
 
 

 

Woensdag 27 februari 2019 Kliederkerk
Locatie: Jeugdgebouw
Tijdstip: 12:15 uur  - 15:00 uur